Sport Norge Ålgård

51 61 50 55

Sport Norge Ålgård

Sport Norge Holding AS har eierskap i åtte Sport Norge-butikker i bergensområdet: Os, Laguneparken, Åsane, Fyllingsdalen, Knarvik, Askøy, Sotra og Sletten Senter.

Med lokalt eierskap, dyktige og erfarne drivere og ansatte, og trofast fokus på intern kursing og produktkunnskap, gjør vi vårt beste for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse med dine sportsprodukt.
Med satsing på kvalitet og bredde, innen det vi mener er de viktigste varegruppene: friluftsliv, ski, sykkel, bekledning, og i samarbeid med kjente og sterke leverandører, håper vi å treffe flest mulig av de sprekeste innbyggerne som handler i, og rundt Bergen.
Men det viktigste er den personlige servicen – at du som kunde får nyttig informasjon og god veiledning i valg av vare. Enten det er en passelig tursekk, eller et par ski som passer deg og dine egenskaper.
Vi har våre entusiaster og spesialister, men vi strekker oss langt for at alle våre ansatte – også dem som jobber deltid – skal ha god grunnleggende kunnskap om alle varegrupper. Derfor tar vi hvert år alle våre rundt 100 ansatte, på teoretisk og praktisk skikurs med påfølgende test av nyhetene for kommende sesong.
Når det gjelder andre varegrupper gjennomfører vi tilsvarende teoretisk og praktisk kursing. For eksempel å dra på telttur med alle ansatte, der det både er innføring og konkurranser innen varegrupper som telt, sekker, fiske og sykkel.

Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen!

Besøksadresse:
Sport Norge Ålgård
Ole Nielsens Vei 25
4330 Ålgård

Postadresse:
Sport Norge
Ulvenvegen 344
5217 Hagavik

Åpningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00

Adresse

Sport Norge Ålgård
Ole Nielsens Vei 25
4330 Ålgård

Her finner du oss

58.770042, 5.84483