Sport Norge Hunstad

75 52 21 00

Sport Norge Hunstad

Sport Norge Holding AS har sitt utspring fra Bergen. Høsten 2017 ble Sport Norge Hunstad etablert som et ledd av kjedens nasjonale satsning. Det er to butikker i Bodø, den andre ligger i sentrum. 

På Hunstad møter du dyktige ansatte som er godt kurset for å gi deg som kunde best mulig hjelp. Vi er privilegerte og har en fantastisk og variert natur her i nord. Hos Sport Norge finner du produkter til alle forhold og som takler tøft bruk. Vi tar stolthet i å tilby lokal- og produktkunnskap på et høyt nivå. Basert på dette er mange av våre produkter nøye vurdert og håndplukket av fagfolk.

Med satsing på kvalitet og bredde, innen det vi mener er de viktigste varegruppene: friluftsliv, ski, sykkel, bekledning, og i samarbeid med kjente og sterke leverandører, håper vi å treffe flest mulig av de sprekeste innbyggerne som handler i hele Salten.

Men det viktigste er den personlige servicen – at du som kunde får nyttig informasjon og god veiledning i valg av vare. Enten det er en passelig tursekk, eller et par ski som passer deg og dine egenskaper. Enten du skal på Keiservarden eller inn i nydelige og ville Rago nasjonalpark.

Vi har våre entusiaster og spesialister, men vi strekker oss langt for at alle våre ansatte – også dem som jobber deltid – skal ha god grunnleggende kunnskap om alle varegrupper.

Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen!

Besøksadresse:
Hunstadsenteret
Bodøveien 674

Åpningstider

 Mandag-Fredag  1000 - 2000
 Lørdag  1000 - 1800

Adresse

Sport Norge Hunstad
Hunstadsenteret
Bodøveien 674

Her finner du oss

67.259378, 15.359997