Sport Norge Knarvik

56 35 04 15

Sport Norge Knarvik

Sport Norge Holding AS har sitt utspring fra Bergen. Våren 2018 ble Sport Norge Knarvik (Atleten) etablert som et ledd i kjedens nasjonale satsning.  I butikken i Promenaden i Knarvik Senter vil du møte dyktige ansatte med unik kompetanse bygget opp gjennom flere tiår i sportsbransjen og med stor innsikt i våre lokale kunders behov.

Vi verdsetter fagkompetanse og personlig service. Ditt valg er vårt ansvar og derfor legger vi stor innsats i å gjøre deg trygg på at de tar de rette valgene av utstyr til aktiv sport og fritid.  Vår fagkompetanse har også ført til et utstrakt samarbeid med idrettslagene i distriktet og vi er stolt sponsor av Knarvikmila som har utviklet seg til å bli ett av landets viktigste mosjonsarrangement. Vi støtter også Nordhordland Turlag i deres arbeid for å fremme aktivt, naturvennlig og sikkert friluftsliv i vår vakre region.

I butikken presenterer vi et bredt vareutvalg både for deg som satser på idrett og dere som trenger godt utstyr for å kunne benytte alle de fantastiske naturopplevelsene som Nordhordland har å by på. I butikken finner du alle de viktigste varegruppene; friluftsliv, ski, sykkel, fotball, bekledning, og i samarbeid med kjente og sterke leverandører.
Likevel er butikkens viktigste fortrinn våre ansatte! Når du besøker oss skal være trygg på at rådene du får bygge på grunnleggende kunnskaper om viktige varegrupper. Vi verdsetter kunderelasjoner vi bygger opp over tid. Derfor skal både den aktive idrettsutøveren, mosjonisten og bestemor som kjøper gave til barnebarnet møte den samme profesjonaliteten fra våre ansatte. 

Vi ønsker deg velkommen i butikken! Sammen skal vi gjøre det enda enklere å bruke og nyte vårt langstrakte land!

Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen!

Besøksadresse:
Kvernhusmyrane 29
Isdalstø

Postadresse:

Sport Norge
Ulvenvegen 344
5217 Hagavik

Åpningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 18:00

Adresse

Sport Norge Knarvik
Kvernhusmyrane 29
Isdalstø

Her finner du oss

60.547892, 5.285851