Sport Norge Kristiansund

476 99 515

Sport Norge Krisitansund

Med lokalt eierskap, dyktige og erfarne drivere og ansatte, og trofast fokus på intern kursing og produktkunnskap, gjør vi vårt beste for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse med dine sportsprodukt.

Med satsing på kvalitet og bredde, innen det vi mener er de viktigste varegruppene: friluftsliv, ski, sykkel, bekledning, og i samarbeid med kjente og sterke leverandører, håper vi å treffe flest mulig av de sprekeste innbyggerne som handler i Kristiansund.

Men det viktigste er den personlige servicen – at du som kunde får nyttig informasjon og god veiledning i valg av vare. Enten det er en passelig tursekk, eller et par ski som passer deg og dine egenskaper. Vi har våre entusiaster og spesialister, men vi strekker oss langt for at alle våre ansatte – også dem som jobber deltid – skal ha god grunnleggende kunnskap om alle varegrupper. Våre ansatte går gjennomgår flere kurs årlig, både praktisk og teoretisk, innen ski, tekstil, sko, friluft mm. Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen!

Åpningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00

Adresse

Sport Norge Kristiansund
Alti Futura, Industriveien 17
6517 Kristiansund

Her finner du oss

63.110478, 7.781075