Sykkel

Melkesyre nytes best fra et sykkelsete.

En av de største milepælene i et menneskes liv, er dagen de lærer seg å sykle. Gleden og mestringsfølelsen ved å holde seg på to hjul, helt på egenhånd, er en som varer ved hele livet ut. Bare kjenn litt på den neste gang du setter deg på en sykkel. Man blir som et barn igjen.
Enten du suser nedover en bratt skrent, peser deg forbi køen, er ute på treningstur, eller ruller bedagelig av gårde langs fortauet, er sykkel et fantastisk redskap.
Vi ønsker å utvide din sykkelhorisont, og utfordre deg til å prøve nye arenaer for sykling.

En jernhest for enhver anledning

Sport Norge forhandler sykler både for folk flest – og for de spesielt interesserte. Vi fører et bredt utvalg som rommer alt fra lettvektere for barn, slitesterke pendlerverktøy, elektriske hingster og ritt-racere.

Hos Sport Norge kan du være trygg på at du får kjøpt kvalitetssykler og intet annet. Vi velger ut anerkjente modeller fra de mest seriøse produsentene, og vi er genuint opptatte av at du som fersk sykkeleier skal få en best mulig opplevelse fra første stund på veien. Derfor har vi også egne sykkelverksteder med kyndig personale i alle våre butikker, hvor du kan få gode råd og veiledning.

Trygg og god, på to hjul i svingen

De senere årene har fokuset rundt sikkerhet og sykkel økt, og det er vi svært glade for. Når man velger å kjøpe en kvalitetssykkel sykler man også tryggere, så enkelt er det. Gode bremser, pålitelige gir og solide hjul gir deg en forutsigbarhet langs veien som er god å kjenne på.

Vi fører naturligvis også et bredt kvalitetsutvalg i sykkeltilbehør, bekledning og hjelmer. Om du har du røket kjedet og behøver nytt, er i markedet for en ny og tryggere hjelm – eller rett og slett bare behøver veiledning til å finne lyktene som passer best for deg – så vet du hvor du finner oss.

Sport Norge – Din lokale sykkelbutikk!

Sortiment