Sykkelservice

Sport Norge gir deg gratis sykkelservice i hele sykkelens levetid

illustrasjon - person som skrur på sykkel

Vi ønsker at du skal bli fornøyd med din nye sykkel, og at den skal vare så lenge som bare mulig. Hos Sport Norge selger vi derfor utelukkende ordentlige sykler fra merkevareleverandører som er viden kjent for å levere sykler av god kvalitet, ingenting mer - ingenting mindre!

Selv om vi leverer kvalitetssykler, er det viktig å huske på at - som en bil - behøver også sykler jevnlig ettersyn og vedlikehold dersom de skal fungere optimalt. I en travel hverdag vet vi av erfaring at det ikke alltid blir tid til å følge opp sykkelen på best mulig måte på hjemmebane!

Vi innfører derfor fra og med april 2019: GRATIS SYKKELSERVICEI HELE SYKKELENS LEVETID På alle sykler kjøpt hos oss fra og med april 2019 medfølger gratis sykkelservice i hele sykkelens levetid. sykkelOg ikke nok med det; alt av deler som er relatert til den aktuelle sykkelen gir vi også -15% rabatt på i hele sykkelens levetid - både slitedeler, skjermer, lykter og så videre.

Gratis Sykkelservice omfatter følgende:

  • Kontroll og justering av gir
  • Kontroll og justering og bremser
  • Smøring av kjede og drivverk
  • Sjekk av dekktrykk og ettefylling av luft
  • 15% rabatt på direkte relaterte deler/tilbehør 

*Gjelder kun sykler kjøpt hos Sport Norge etter 1. april 2019.
* For deler som må byttes pga. slitasje tilkommer både delepris og arbeidstid som går med til oppgaven. Arbeid som medfører kostnader påbegynnes ikke før dette er kommunisert til og godkjent av kunde.