Ta VARE PÅ SYKKELEN DIN 

Vask, smøring og justering
– ta service på sykkelen før symptomene på dårlig vedlikhold dukker opp.

Sport Norge har egne sykkelverksted i samtlige butikker med god pågang gjennom hele året.
– Vi har bra kapasitet og tar unna det meste ganske fort. En service trenger ikke koste mer enn 350-450 kroner, og kan spare deg for unødige stopp og større reparasjoner, sier mekaniker ved Sport Norge Laguneparken, Johnny Titlestad. Vi lager også prisoverslag før jobben påbegynnes dersom det er ønskelig.

TRENGER MER ENN FØR

– Mange av oss voksne har nok etablert oss vaner fra egen barndom, og tror at det å lappe en slange når den er punktert er det eneste sykkelen trenger.

– Syklene som lages i dag fungerer bedre, men trenger også mer vedlikehold, sier Johnny. På en service ser Sport Norge over alt av slitedeler. Det blir tatt justeringer og du er sikker på at drivverk, gir og bremser fungerer som de skal. Du skal være helt trygg på at sykkelen din er i ordentlig stand etter et besøk hos et av våre verksteder!

Les også: Hvordan velge sykkel til barna

HELE JOBBEN – OG UTSTYRET

Mangler du tid, verktøy eller lyst til å ta sykkelservicen selv? Da kan du trille den inn i din nærmeste Sport Norge-butikk.

– I tillegg til salg og montering av utstyr har vi i Sport Norge-butikkene egne serviceordninger der vi gjør sykkelen din helt klar for ny sesong. 

– Vi har også et stort utvalg av deler, slitedeler, utstyr og bekledning.